Veelgestelde vragen

Als u een reservering heeft gemaakt maar uw plannen zijn veranderd, is het mogelijk om uw reservering te verplaatsen. Neem hiervoor telefonisch contact op met Terrasboot. Zorg ervoor dat u dit ruim van tevoren doet om de beschikbaarheid van een ander tijdstip of dag te garanderen.
Ja, het is mogelijk om meerdere boten te huren. Voor grotere groepen of speciale evenementen kunt u contact opnemen met Terrasboot om de mogelijkheden te bespreken en uw perfecte dag op het water te plannen.
De borgsom die u betaalt, dient als zekerheid voor het nakomen van de verplichtingen. Deze zal binnen 14 dagen na de huurperiode worden teruggestort, mits de boot in goede staat wordt ingeleverd zonder schade of vermissing.
Na het voltooien van de betaling voor uw reservering kunt u een factuur aanvragen. Terrasboot zal u deze digitaal verstrekken. Neem hiervoor contact op met de klantenservice.
Er is een coulanceperiode van 15 minuten. Als u de boot later terugbrengt, wordt een boete van het dubbele uurtarief naar rato in rekening gebracht voor elke begonnen extra minuut buiten de overeengekomen huurperiode.
U kunt uw tocht verlengen door tijdens het varen telefonisch contact op te nemen met Terrasboot. De verlenging is onderhevig aan beschikbaarheid en het reguliere uurtarief zal worden toegepast.
De minimale vaarduur is 2 uur. Voor speciale gevallen kunt u contact opnemen voor de mogelijkheden.
Nee, een vaarbewijs is niet vereist om een boot te besturen bij Terrasboot. U krijgt duidelijke instructies en richtlijnen mee voor een veilige vaart.
Voor de actuele openingstijden kunt u het beste de website raadplegen of direct contact opnemen met Terrasboot.
De opstaplocatie is gelegen aan de Oosterkade in Utrecht. Voor meer informatie kunt u kijken op de locatiepagina.
Ja, u mag uw huisdier op eigen risico meenemen op uw boottocht.
U mag niet afmeren aan bomen, onder of aan bruggen en op plaatsen waar dat door middel van een verbodsbord wordt aangegeven.
Ja, uw kunt een kinderwagen mee aan boord nemen op de terrasboot. Let wel: dit is op eigen risico.
Boek nu!